čtvrtek 28. července 2011

Natáčení české komedie "Probudím se včera"

Je skoro konec prvního prázdninového měsíce, a už tu nějakej ten pátek měl být nový článek. Bohužel, nebudu tu psát, jak je mi to líto, ale napíšu zde dalších pár řádků nového, snad i zajímavého článku.

Dneska o filmu, jehož jméno máte v titulku, a v němž mám roli náctiletého chlapce, který v oblibě pořád nakupovat v Tuzexu. Jo, to bychom se vlastně měli podívat na fakta filmu - Píše se rok 2011, a hlavní hrdina filmu čtyřicetiletý Petr (Jirka Mádl) žije normální život, jako všichni ostatní v jeho věku. Už se přes dvacet let ale nezamiloval, a tak přemýšlí, kde se mohla stát chyba, až si vzpomene na svoje studentské léta a na rok 1989 a také hlavně na dívku jménem Eliška (Eva Josefíková). A tak se děj přesouvá do letního období onoho roku "89, kdy Petr byl ještě student gymnázia, a kde se za pomoci přátel bude snažit získat Elišku pod svoje křídla a tak trvale změnit svůj život, nenechat ji uniknout po skončení studia do spárů osudu.

Takže po přečtení předešlého odstavce tušíme,že film se bude odehrávat částečně v současnosti, a nejspíše z větší části v roce 1989. Ve filmu se můžete těšit na místy i vtipné situace, výborné herecké výkony, ale i také na soundtrack k filmu, který je nabitý starými, ale dobrými peckami "zlatých osmdesátek". Tím myšleno převážně české interprety a také, na režisérské židličce nám sedí, mnohými známý český režisér Miroslav Šmídmajer.



DŮLEŽITÉ: Tento článek je čistě založen na autorově peru, není spojen s jakoukoliv reklamní kampaní k tomuto filmu.