pátek 25. února 2011

EPIC MEAL TIME

Tak jsem se na Youtube jednim časem protloukal přes bezvýznamné videa, jako jsou různé parodie na nějaké uživatelské kanály, nebo hudbu a nebo taky všechen ten možnej odpad. Ale najednou...najedou jsem viděl to, co bývá nevádané, až dotet. Partička kanadských studentů si ukuchtí "žrádlo pro fotbalovej klub" a pak zo na místě sežerou. Proč sežerou? Ano, sežerou. Tohle je totiž dámy a pánové EPIC MEAL TIME, kde záleží hlavně na tom, aby dotyčné jídlo (jestli se tomu tak dá říkat) mělo nad 10 000 kalorií, aby tam byla slanina (BACON) a aby to vypadalo aspon trochu k světu. K jídlu, ano, po zhotovení té hory žrádla si většinou sednou k jednomu stolu 2-3 lidi (členové té senzace) a s čistým svědomím, a očividně i žaludkem to spořádají. Je možné, že jeden člověk (spoluzakladatel pořadu, který má přezdívku MusclesGlasses) mohl sežrat hromadu žrádla o 50 000 kaloriích?! Welcome to the America, a pozor, máme tu čest s Kanadou. Jen podotknu, že to byla nádoba plněná slaninou (BACON!), která se následně usmažila, aby vytvořila takovou doslova zbroj pro nastávající nášup dalších indregiencí, dále šunku na kostičky, vepřové na kostičky, kuřecí na kostičky, sýrové tyčinky obalované v těstíčku, hranolky, sýr na vrch se to vše hezky "pocukrovalo" speciální omáčkou, podle mě smetanou, a ještě aby toho nebylo málo, tak to zalili (neptejte se mě proč) alkoholickym pitím. Následující scéna jak se strávník cpe tímto jídlem je tak nechutná, že tu slaninu cítíte až před svoji obrazovku. Každý tento díl končí hláškou - Next time... co budeme žrát příště. Momentálně natočili a sežrali 13 dílů jejich pořadu, takže tu nejsou úplní zelenáči. Zvláštní také je, že ani jeden z nich nemá obezitu, tak to klobouk dolů. Sežrat jídlo energicky na týden a pak jít nejspíš do posilovny, klobouk dolů podruhé. Já osobně tenhle pořad zbožnuju, jak kvůli těm lidem co tam jsou, tak i díky zajímavosti pokrmů, a také třeba hlášek. ( Original bangers bi**ch, Bacon Strips and Bacon Strips and Bacon Strips and Bacon Strips, Mothe**ucker dot com, if you look b**ch a tak podobně)

Velice zajímavý příklad toho, jak třeba dneska prorazit do světa, nemusíte mít peníze, slávu, nemusíte mít zrovna bydliště v New Yorku, ale stačí nápad, tady je to trochu bláznivej, ale super nápad.
Jsem rád, že jsem vás poznal :D

Nováček + první "článek"

Jednoho večera tu takhle z nudy sedím, a upravuji svůj blog, a taky píšu první článek. To bude důvod, proč jsem vůbec zde. Chtěl bych zde také publikovat moje "dojmy" z různých jak věcí, akcí, nebo třeba jen tak něco napsat. Snad si aspon přátelé prohlídnou to, co jsem tu napsal. Tak jo, pouštim se do toho :)